Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Atatürk'lü İş Bankası reklamı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 07:36, 22 Eylül 2011 (UTC)

Atatürk'lü İş Bankası reklamı[kaynağı değiştir]

  • Gezinirken buldum, kaç sene evvel yazmışım :) Bu maddeye daha fazla bilgi eklemek çok mümkün gözükmüyor, SM olamaz ama KM olabilir. Kaynaklandırması ve resimler yeterli, biraz kırmızısı var sadece.Khutuckmsj 12:50, 28 Haziran 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Öncelikle madde için emeği geçenlerin eline sağlık. Yalnız bir sorum olacaktı. Prodüksiyon başlığında ilk paragrafta "Reklam filminin hazırlıkları üç hafta, çekimi ise üç gün sürmüştür" denirken, aynı başlıkta üçüncü yani son paragrafta ise "107 saniyelik filmin çekimi sabah başladı ve geceye dek sürdü. denmekte. Sonuç olarak çekimler kaç gün sürmüştür konusunda aynı başlık altında iki farklı ifade geçiyor. Hangisi doğruysa o doğrultuda düzeltilebilir mi acaba size zahmet? Aslında maddenin, belki de bu doğrultuda baştan aşağı kontrol edilmesi uygun olabilir. Saygılarımla--Merube 89msj 21:46, 29 Haziran 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Şunlardan da bahsedilse hoş olmaz mı?--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 19:34, 13 Ağustos 2011 (UTC)
  • Destek Destek Bence uygun. Bu sayfa diğer arkadaşların gözüne çarpmıyor herhalde. Fazla ilgilenen olmamış.--Gökçє Yörük mesaj 20:08, 24 Ağustos 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum "Atatürk'ün canlandırıldığı ilk reklamdır." denmiş fakat Rapsar'ın verdiği bağlantıda daha önce de Atatürk'ün reklamlarda canlandırıldığı görülüyor. O ifade kaldırılıp bağlantıdaki reklamlardan ayrı bir başlıkta küçük bir paragrafla bahsedilmesi yararlı olacaktır. --cobija 23:05, 28 Ağustos 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum "Yapılsa", "edilse" demektense biraz el atsanız? --Khutuckmsj 20:34, 29 Ağustos 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı -- Sayın Khutuck "Yapılsa", "edilse" demektense biraz el atsanız? ifadenizi yanlış buluyorum. Lakin içerik kalite standartlarından oldukça geride. Kırmızı bağlantılarda ismi geçen kişiler reklamı var ettiyse açılması şart o bağlantıların. İçerikte ayrıntılandırılmalı lakin elinize de sağlık. - Nebeviye 16:09, 12 Eylül 2011 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.