Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Mayıs 2017

Vikipedi, özgür ansiklopedi

"Saygıdeğer yetkililer, yeniden yazıma başladığım doğru bilgiye en kısa yoldan ulaştıran internetin en büyük ansiklopedisi sayılabilecek wikipediye katkıda bulunmak bana huzur ve mutluluk veriyor. İnsanları doğru ve tartışılabilir bilgilere ulaştırmak için gördüğüm yerlerde Vandalizm ile mücadele için devriyelik yetkisini istiyorum. Değerlendirmelerinizi bekliyorum."

Birburqwe (mesaj) 18:49, 1 Mayıs 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Vikipedi'ye katkıda bulunma isteğinizi takdirle karşılamamak mümkün değil; lakin hem katkılarınızı, hem vandalizm mücadelenizi herhangi bir sorumluluk üstlenmeden bu şekilde de sürdürebilirsiniz. Biraz daha tecrübelendikten sonra tekrar değerlendirilmenizin uygun olacağı kanaatiyle görüşüm şimdilik olumsuz... chansey Mesaj 18:53, 1 Mayıs 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Vikipedi'ye katılalı bir haftanız olmuş. Ancak katkılarınız çok ileri düzeyde. Vikipedi'nin temellerine hakim olduğunuzu görüyorum. Yaptığınız katkılarda birçok yerinde değişiklik yaptığınızı gördüm. Arada kaynak gerektiren bilgiler eklemiş ancak kaynak eklememiş olduğunuzu da belirtebilirim. Yeni sayfalar açmış, yazım hatalarını düzeltmişsiniz. Kısaca, yaptığınız değişiklikler, devriyelik yapabilecek olgunlukta olduğunuzu gösteriyor. Eğer bir haftalık değil de birkaç aylık bir üyelik sürecinden sonra başvurmuş olsaydınız, görüşüm kesinlikle olumlu olurdu. thecatcherintheryemesaj 21:30, 1 Mayıs 2017 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurudan sonra eklenen iki adet telif hakkı ihlali madde nedeniyle her şeyden önce. Bu konuya özen rica ediyorum.
Vito Genovese 19:00, 3 Mayıs 2017 (UTC)