Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Haziran 2017

Vikipedi, özgür ansiklopedi


"Saygıdeğer yetkililer, 1 Mayıs 2017 tarihinde de bir başvuru yapmıştım fakat dikkat göstermem belirtilen telif hakları konusu yüzünden ve yeni olmam gerekçe gösterilerek kabul edilmemişti. Şimdi hatalarımdan ders çıkararak hatalarımı düzelttiğimi ve önceki yaptığım hataları yapmamak için Vikipedi politikalarını öğrendiğimi düşünerek/bilerek yeniden başvuruyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. "

Birburqwe 21:06, 1 Haziran 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Olumlu --Mavrikantmsj 21:31, 1 Haziran 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Vikipedi'ye katılalı bir ay olmasına rağmen duyarlı ve politikalara özen gösteren bir vikipedist olduğunu ve kadın vikipedistlerin sayısının artması gerektiğini düşünerekten görüşüm olumlu.--Nushirevan11 22:57, 1 Haziran 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Görüşüm olumlu. --Pragdonmesaj 12:08, 7 Haziran 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Herkes iyi niyetinden, bir kaç yüz olumlu değişikliği yüzünden hemen geçit biletini vermiş lakin ben kendisini devriye olup olmaması hakkında istatistik ilmine dayanarak bir yorumda bulunacağım. Bayanın katkılarına temaşa ettiğimde Mini etek adlı maddeyi açtığı, Fetiş adlı maddeyi geliştirdiğini görmekteyim. Katkılar taslak seviyesinde olduğu için bu beynimin onay mekanizmasını aşmasında yeterli olamamıştır. Yeni bir kullanıcı için yeterli düzeyde olabilir ancak yoğunluk devriyelik için yetersizdir zira üst düzey katkısı olmayan şahısların üst düzey maddelerin bilgi giriş çıkışını yönetmeleri büyük hatalara yol açabilir. İstatistik ilmine dayanırsak 245 değişikliğin en yoğun olduğu kısım %71.4 oranıyla maddelerdir. Bayan katkılarının büyük bölümünü maddeler üzerine yapmıştır, tartışma ve Vikipediyi alakadar eden konularda sessiz kalışı tartışmadan kaçan bir karakterinin olduğunun tezahürüdür. Böyle bir karakter olduğuna kanaat getirdiğim için devriyelik vazifesini hakkaniyetiyle yerine getiremeyeceğini düşünmekteyim. --II. Niveles 06:43, 8 Haziran 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum görüşüm olumlu. Yukarıdaki yorumu yapan şahıs [II. Niveles] halen daha yaptığı yorumlara kimsenin gülmediğini anlayamamış. Vitruvian (mesaj) 16:45, 8 Haziran 2017 (UTC)
Efendi şahsım hakkında mütecaviz tefsirlerini kendine sakla, bura devriye başvuru sayfası, onu bil. --II. Niveles 16:58, 8 Haziran 2017 (UTC)
  • Daha önceki başvurusunda görüşüm olumlu idi. Hizmetli arkadaşımız, başvuruyu telif ile ilgili sıkıntılardan dolayı kabul etmemiş idi. Kullanıcımız, bu sorunu anladığını, aştığını iddia etmektedir. Beni bağlayan budur. İyi niyetli davranacağım. Ben, önceki görüşümü yine tekrarlıyorum. Görüşüm olumludur. Yine de, katkı yaparken, Mirada gerekçesi ile silinen maddeler karşıma sık sık çıkmakta, ki bu nedenden dolayı sıkıntı yaşamaktayım (bu madde nasıl Vikipedi'de olmaz dediğim nice madde Mirada kalıcı bağlantısına yönlendirilmiş). Diyeceğim o ki, telif önemli. Tekrar binerce maddenin silinmesini göze alamayız. Kullanıcı devriye olursa, kendisini daha da geliştireceğine inanıyorum. Neticede birçok şey, sürecin içine girince öğreniliyor. Yine de başvuru olumsuz sonuçlanırsa, kullanıcının katkılarına devam etmesini görmek isterim.thecatcherintheryemesaj 17:20, 8 Haziran 2017 (UTC)
  • Toplam katkısı 271 adet, bunların da 200'den azı madde alanında. Yeterli veri yok elimizde, şu an için görüşüm olumsuz. Katkılarına devam etmesini temenni ederim :)--RapsarEfendim? 17:38, 9 Haziran 2017 (UTC)
  • Olumsuz bakıyorum. Daha 1 ay önce üye olmuş ve 276 değişikliği var. Çoğu da maddelerin dışında. Daha fazla gelişmeli. --Toppolila 4 (mesaj) 21:30, 10 Haziran 2017 (UTC)
  • Kullanıcı beyaz liste görevini başarıyla yerine getirmektedir. Beyaz liste ile devriyelik arasında herhangi bir fark yok değişiklik onaylamak dışında. Bu sayfadan onay almak bu kadar zor olmamalı. Eğer görevini yerine getiremezse zaten yetkisi alınır. Beyaz liste görevini çok iyi yapmış, devriyelik görevini de başarıyla yapacağına inancım tam. Vikipedi için olumlu diyorum.--Tuğkan (mesaj) 17:26, 11 Haziran 2017 (UTC)
  • Kullanıcının politikalara hakim olduğunu sanmıyorum. Henüz erken, kendini biraz daha geliştirebilir. Görüşüm şimdilik olumsuz. --TmѰ e12 19:16, 2 Temmuz 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcı henüz yeni.Kendini geliştirmeli.Şimdilik görüşüm olumsuz. King EdizS! Efendim? 08:55, 15 Temmuz 2017 (UTC)
  • Adayımızın hem maddeler, hem politikalar konusunda yeterince tecrübesi olmadığı kanaatindeyim, çok kısa bir süre sonra tekrar başvurması halinde çok iyi bir devriye olacaktır. chansey Mesaj 08:53, 18 Temmuz 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum uzun suredir yoktum pek yeni gelismelerden haberim yoktu ama vikipedi nin daha fazla devriye ihtiyaci oldugu kesin ve bu hiç degismedi ama kullanıcının olumlu katkilar yapacagini düsüyorum o yüzden görüşüm olumlu saygılar --Doruk843 07:02, 10 Ağustos 2017 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı. İlk başvurusu teliften olumsuz sonuçlanmıştı. 3 Mayıs'tan sonra bu konuyu yeterince anladığını gösterecek katkıda bulunamamış, belki de erişim sıkıntısı nedeniyle. Madde alanı katkılarını arttırdığında daha sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir. Vikiçizer (mesaj) 10:10, 25 Ağustos 2017 (UTC)