İçeriğe atla

Vikipedi:Araçlar/Gezinti pencereleri/Teknik seçenekler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Konfigürasyon seçenekleri
Seçenek Değerler* Açıklama
Teknik seçenekler [değiştir]
popupNavLinkSeparator dizgi,
' ⋅ '
Gezinti bağlantıları arasına girilen HTML. Varsayılan değer Konqueror için ' • ', Microsoft tarayıcıları için ise ' · ' şeklindedir (zira ⋅ karakterinin kullanımında sorunlar görülebilmektedir).
popupAppendRedirNavLinks true, false true olması halinde yönlendirme hedefleri için yeni bir gezinti bağlantıları dizisi oluşturulmaktadır. false olması halinde de yönlendirme ile ilgili kullanıcı uyarılmakta, ancak gezinti bağlantısı oluşturulmamaktadır. popupNavLinks değerinin false olması halinde etkisiz hale gelmektedir.
removeTitles true, false Bağlantıların başlıkları (varsayılan açılır pencere ipuçları), bu değerinin true olması halinde açılır pencerelerin ana bağlantısına taşınmaktadır. false olması durumunda ise taşınmamaktadır.
popupLazyDownloads true, false true değerinde açılır pencere görülmeden indirme işlemi gerçekleşmemektedir. false olması halinde ise bir bağlantının üzerine fare ile gelir gelmez indirme işlemine başlanmaktadır.
popupLazyPreviews true, false true olması halinde ön izlemeler açılır pencere gösterilmeden önce oluşturulmamaktadır. false değerinde ise gerekli verilere erişim sağlanır sağlanmaz oluşturulmaktadır.