The Black Heart Procession

Vikipedi, özgür ansiklopedi

The Black Heart Procession (bazenThe Blackheart Procession olarak da telaffuz edilir) San Diego, California'lı bir Amerikan indie rock grubudur.

Biyografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Grup 1997 yılında Pall Jenkins (Mr. Tube and the Flying Objects, Pallllap, Ugly Casanova and Three Mile Pilot) ve Tobias Nathaniel (Three Mile Pilot). tarafından kuruldu. Grup genellikle Matt Resovich, Mario Rubalcaba, Jason Crane, Joe Plummer, Dmitri Dziensuwski, Jimmy LaValle ve Matthew Parker'ın katkılarıyla güçlenmektedir.[1]Pall Jenkins ayrıca The Drowning Man'in yapımcılığını yapmıştır.

Grup 2010 yılında Blood Bunny / Black Rabbit adlı extenden play'i (single olamayacak kadar uzun albüm olamayacak kadar kısa.) albümünü yayınladı. Pitchfork iki yeni parçayı övdü, ancak grubun The Spell albümünden bu yana yaratıcı bir şekilde genişlemediğini hissetti.[2]

Başvurular[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "The Black Heart Procession". Southern. 30 Kasım 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Nisan 2015. 
  2. ^ "The Black Heart Procession". Pitchfork Media. 22 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2015.