Tartışma:Zeyneb bint Ali

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Din (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Din maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Din kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İslam (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ansiklopedik olmayan ekleme[kaynağı değiştir]

Sayın Cobija tarafından eklenen şu ekleme işlemi tr.wikishia.net adlı dini Vikipediden olduğu gibi alıntı olup, ansiklopedik olmayan, kişiyi öven, dini ağızdan yazılmış tarafsız olmadığı açık olan bu eklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. --Cenk (mesaj) 14:59, 5 Nisan 2017 (UTC)

Bilgi eklemenin hatalı yanı olmaz. Eğer isterseniz madde içeriğini Vikipedi üslubuna uygun olarak düzenleyebilirsiniz. Yapmam derseniz de maddenin tepesinde gördüğünüz gibi {{sistemik yanlılık - din}} diye bir uyarı var. --Cobija (mesaj) 15:02, 5 Nisan 2017 (UTC)
  • Ben kullanıcılar tarafından oluşturulan dini bir Vikiden olduğu gibi alınıp maddeye eklenmesini baştan sona hatalı buluyorum. Ansiklopedik olmayan içeriği temizlemeye çalışacağım elbette. --Cenk (mesaj) 15:05, 5 Nisan 2017 (UTC)

Temizlerseniz eğer ortada mesele kalmaz, kolay gelsin. --Cobija (mesaj) 15:07, 5 Nisan 2017 (UTC)

@Cenk Çetin bey görüşünüze katılıyorum. Dini bir Wikiden bir maddeyi direk kopyalamak hiçbir mantıkla açıklanamaz. Zaten internette var olan bir site. Bundan öte bu karar emsal oluşturur diğer maddelere de bu şekilde kopyala yapıştır yapılır. Bu yanlış tutum için Vito'ya mesaj bıraktım, ilgilenecektir.--Nushirevan11 ☾★ 16:26, 5 Nisan 2017 (UTC)