Tartışma:Zübeyir Yetik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddede, Zübeyir Yetik'in kendisinden başka çocukları ve torunu hakkında da bilgiler var. Bu bilgiler ansiklopedik değil.. Ayrıca, "kafa yapısı olarak kendine TÜRK-İŞ, DİSK ve MİSK konfederasyonlarında yer bulamayan maneviyatçı ve muhafazakâr" ifadeleri objektiflik ilkesine aykırı ve taraflı. Keza," ....kendisinin de aralarında bulunduğu öğretmen camiası üzerinde solcu yönetici ve müfettişler tarafından uygulanan baskıya direnmek için.." gibi taraflı yorumlar yer almakta. Şu haliyle madde TARAFLI. --Hasan Sami 22:34, 14 Kasım 2006 (UTC)

Katılıyorum ve belirtilen nedenlerle "Taraflı" şablonu koyuyorum.--Vito Genovese 22:47, 14 Kasım 2006 (UTC)

Maddede belirtilen çocuklar ve torunlar ile ilgili bilgiler ve taraflı olarak vurgulanan cümleler çıkarılmıştır. Şahkako

Maddede yer alan çocuklar ve torunlar ile ilgili bilgiler çıkarılmış ve taraflı görülen ifadeler düzeltilmiştir. Şahkako


  • Maddeyi oldukça tarafsız ve ansiklopedik hale getirdim. Bence "Taraflı" bir hali kalmadı, görüşündeyim. Vito'nun veya ilgili yöneticilerin dikkatlerine..--Hasan Sami 00:04, 15 Kasım 2006 (UTC)
    Hacla ilgili kısmı da attım ve şablonu çıkarttım. Uygun bana göre de.--Vito Genovese 01:04, 15 Kasım 2006 (UTC)