Tartışma:Yirmibir

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ansiklopediler de kağıt otunlarında tavsiye olmaz diye düşünüyorum. Bu tarz yaklaşımlar oyun öğretici kitaplarda bulunur. Tavsiyeler görece kavramlardır. Özgünlük etiketi koyuyorum--78.188.4.146 10:49, 19 Eylül 2008 (UTC)

İngilizce maddeye bakın[kaynağı değiştir]

Selam, ingilizce maddesinde benzer olarak kullanılmış. madem öyle onlarınki ansiklopedi değil mi? uSTa 20:28, 19 Eylül 2008 (UTC)


Merhaba, Yanlış anlamayın lütfen amaç en doğruyu bulmak. İngilizcem yok ama Almancadaki maddeye baktım. Orada strateji başlığında benzer bir kısım var. Sanırım bizde tavsiyeler başlığı altında anlatılan genel kabul görmüş oyun stratejileri . Ben ansiklopedilerde tavsiye ya da öğüt gibi anlatımların olmayacağını düşünmekle beraber, eğer bunlar genel kabul görmüş stratejiler ise doğrulanabilirlik ilkesi gereği kaynak belirtmek suretiyle bu bilgilerin verilebileceğini düşünüyorum. Bu bağlamda koyduğum özgünlük etiketini kaldırarak başlığı stratejiler olarak düzeltiyorum. Mümkünse siz de doğrulanabilirlik açısından kaynak eklerseniz iyi olur. Not: Bir de maddenin içinde bulunan "sizi daha iyi bir el sahibi yapmak için" tarzında, şahıslara seslenen ansiklopedik olmayan cümlelerin arındırılması gerekiyor...Maddeye geçen emeğiniz için teşekkürler. --88.239.60.46 18:00, 20 Eylül 2008 (UTC)

gerekli değişiklikleri yaptım. kaynak olarak ingilizce wikipedia gösterilebilir mi?

uSTa 16:30, 22 Eylül 2008 (UTC)