Tartışma:WordPress

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İnternet (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Sayfanın en altında Wordpress'e link veriyorsak bu sitenin de belli bir tarihten itibaren engellenmiş olduğunu ve engelleme nedenlerini(mahkeme kararını) de belirtmek zorundayız. Zeoxy 18:35, 28 Eylül 2007 (UTC)zeoxy

Bu bağlantıları açmayı denediniz mi? Eğer denemiş olsaydınız hiç birisinin engellenmemiş olduğunu görürdünüz. Engellenen site WordPress.com'dur. WordPress.com WordPress yazılımını kullanan herhangi bir sitedir. WordPress yazılımı WordPress.org (Türkiye'den erişilebilir) sitesinden dağıtılan özgür bir yazılımdır. Eğer engelleme olayını yazmayı çok istiyorsanız WordPress.com başlıklı bir makale başlatın ve oraya yazın. --mustafau 02:59, 6 Ekim 2007 (UTC)

İndexlenmek gibi bir saçma google jargonunu vikipedistlerin kullanmasını çok garipsedim.

Arkadaşlar ingilizce siteden çeviri yapsak sizce iyi olmaz mı? Şu anki hali beni çok memnun etmedi. --isimweb 11:35, 13 Mart 2011 (UTC)