Tartışma:We Are the Fallen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu sayfayı Wikipedia'dan çevirerek oluşturdum. Kaynağı nasıl belirtebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. --GburcuMsjınız var! 18:35, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Çevrilmiş sayfa şablonunu ilgili parametreleri girerek bu tartışma sayfasına ekleyebilirseniz tamamdır. --Sayginerv-posta 18:38, 28 Mayıs 2012 (UTC)
Sanırım oldu. Son bir sorum daha olacak, bu bilginin yeri önemli mi? Yani müzik grubu şablonunun altında ya da üstünde olması fark eder mi? Bir standardı varsa ona göre düzeltebilirim. --GburcuMsjınız var! 18:59, 28 Mayıs 2012 (UTC)
Tartışma sayfasında olması gerek sadece :)--RapsarEfendim? 19:09, 28 Mayıs 2012 (UTC)
Tamamdır. Çok teşekkürler :)GburcuMsjınız var! 19:14, 28 Mayıs 2012 (UTC)