Tartışma:Vampire: The Masquerade

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Oyun olduğu erbablarınca anlaşılıyor fakat "vampirler var mıdır" maddesinde "vardır" olarak değiştirilmesini anlamak iyi niyetleri aşıyor. Oysaki ansiklopedideki her birgi doğru olmak zorundadır. Bilgi ispatlanmış ise ona "doğru" diyebiliriz. Aksi taktirde o bilgi sadece bir "tez" dir. Her tezin de sürüyle karşı tezi olur. Aslolan ispatlanmasıdır. Burada bilgi çarpıtması yaparak pentagon yada vatikan çağrışımları yapılmasın. Bizlerin doğru bilgiye ihtiyacı vardır. Objektif (gerçekci) olmak zorundayız.

"Vampirler var mıdır" maddesini doğru ve bilimsel yönteme uygun şekliyle düzelttim. "Vampirlerin varolmadığı" ibaresini tekrar ekledim.Bu imzasız yazı 78.183.233.111 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bu ne karışıklık...[kaynağı değiştir]

Ben hiç bu kadar düzensiz bir tartışma sayfası görmedim... Neyse, belirtmek istediğim konu şudur ki, "vampirler var mıdır" başlığını siliyorum; çünkü bunu belirtme yeri burası değil. Oyuna göre vampirler vardır ve o gerçeğe göre oynarsınız. Gerçekte olup olmamasının oyunla ne alakası vardır?! --Egek 23:20, 4 Şubat 2009 (UTC)

== İşi inanış tartışmasından sıyırmak için olabildiğince oyun olduğunu vurgulayacak şekilde değişiridim. Daha düzenli bir sayfa olması için başlıkların yerleri ve isimlerinde oynama yaptım. --Xcxdark 23:33, 9 Mart 2009