Tartışma:Thorin Meşekalkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kurgusal karakterler (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kurgusal karakterler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kurgusal karakterler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İçerik hatası[kaynağı değiştir]

Galiba bi sıkıntı var burdaki bilgiler Hobbit'in kitabından yazılmış olabilir. Ancak filmde geçen ve burda bahsedilmeyen bazı konular var mesela trollerin cüceleri yakaladığında yanlarında kılıç olmaması, Filmde ise Bilbo yüzünden kılıçlarını bırakıyorlar yani kılıçları var.! •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

Madde yanlış adlandırılmış gibi görünüyor. Birinci Thorin Meşekalkan da mı varmış? II. Thorin diye adlandırılsa daha doğru olurdu sanırım. Ben maddenin Thorin Meşekalkan maddesine taşınmasını talep ediyorum. Buna kimsenin bir itirazı yoksa tabi. --Turgut46 20:05, 12 Nisan 2015 (UTC)

Selamlar Turgut46, dediğin gibi maddenin ismi yanlış gibi. Ama madde ilk burada açılmış. ve yönlendiren kişinin notunu bir okurmusun. Türkçe kaynaklarda böyle geçiyor diyor. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:02, 25 Nisan 2015 (UTC)
Selamlar Fenerli1978, bir Google araması yapar mısınız? Bu ismin geçtiği tek sayfa bu. Diğer viki dillerine de bakabilirsiniz. Örneğin İngilizce Viki'de Thorin Oakenshield şeklinde kullanılmış. Yaptığım diğer açıklama da şuradadır. Teşekkürler --Turgut46 15:49, 25 Nisan 2015 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Fenerli1978Buyrun beniiiim? 05:24, 26 Nisan 2015 (UTC)

Adlandırma Hatası[kaynağı değiştir]

II. Thorin Meşekalkan yanlış bir adlandırmadır. Yaygın kullanılan isim Thorin Meşekalkan'dır. Birçok Viki'de bu şekilde adlandırılmış. Örneğin İngilizce Viki'de Thorin Oakenshield şeklinde adlandırma yapılmış. Böyle bir adlandırma II. Fatih Sultan Mehmed, I. Kanuni Sultan Süleyman, I. Yavuz Sultan Selim, II. Genç Osman gibi yanlış oluyor. --Turgut46 04:59, 17 Nisan 2015 (UTC)