Tartışma:Teknolit

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Almanya (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayın yetkili defalarca eklememe rahmen sürekli silmekte ısrarcısınız ancak şunuda belirtmek isterim ki almanya wikipediasında noktası virgülüne kadar aynı olmasına rağmen eklemiyorsunuz işte sizin anlayışınız bu orda reklam ve gereksiz değilde sizin kararınıza göre burda türkiyede gereksiz görünüyor.Neden sizler kendi firmalarınıza ket vurmayı seversiniz.Bu imzasız yazı Poyrazaga (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Almanca maddenin linkini verebilir misiniz?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:19, 24 Şubat 2015 (UTC)

Technolit Almanca linkiBu imzasız yazı Poyrazaga (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Şirketin kayda değerliği buradaki açıklamalara göre değerlendirilmelidir. Bakmanızı tavsiye ederim. Ve emin olun eğer kayda değerse hizmetli silmeyecektir.(başka bir sebep yoksa)--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:48, 24 Şubat 2015 (UTC)

ileti en azından cevap verdiğiniz için teşekkur ederim iyi günler dilerim.Bu imzasız yazı Poyrazaga (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Poyrazaga Almancadaki sayfada global şirketten bahsediliyor. Siz maddenizde Türkiye ofisinden bahsetmişsiniz! Türkiye'deki ofiste 20den fazla çalışan olduğu bildirilmektedir! Örnek olarak Honeywell'in İngilizce sayfası ve buda Türkçe sayfası. Honeywell'in Türkiye ofiside vardır ama burada hiç ondan bahsedilmemiştir! O nedenle eğerki sayfada Global şirketten değil Türkiye ofisinden bahsedilirse silinecektir! Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:54, 25 Şubat 2015 (UTC)

Sayın Fenerli1978 sayfa içeriği uygun mudur ? Bu imzasız yazı Poyrazaga (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Poyrazaga evet şu anda uygun görünmekte. Yanlız Türkçe siteyi kaldırdım. Çünkü orada genelde ürün katalogları var ve bu da reklam olarak algılanabilir. Sil şablonunuda kaldırdım. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:30, 26 Şubat 2015 (UTC)

Sayın Ayrıntılı Bilgi ve Fenerli1978Buyrun beniiiim? yardımlarınız için teşekkurler saygılar.