Tartışma:Türkiye millî futbol takımı futbolcuları listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (Liste-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski SLA Türkiye millî futbol takımı futbolcuları listesi, eski bir seçkin liste adayıdır. Aşağıdaki madde aşamaları listesindeki bağlantıda adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz. İtiraz nedeni sorunlar çözüldükten sonra maddeyi tekrar seçkin liste statüsü için aday gösterebilirsiniz.
14 Mart 2012 Seçkin liste adayı Başarısız

Teknik direktör olan Ziya Doğan'ın TFF'de adı Ziyaettin Doğan olarak geçiyor ama A millî takımla maçı görünmüyor. Bir de bu listede bir Ziya Doğan var. İkisinin de doğum tarihi 1 Ocak 1961. Bu iki profilin aynı kişiye ait olma ihtimali var mıdır, bir bilgisi olan var mı? Eğer aynıysa Ziya Doğan (1961 doğumlu futbolcu) bağlantısını Ziya Doğan olarak değiştirip Ziya Doğan maddesini de ona göre güncelleyelim.–h.çağrı mesaj 08:55, 7 Aralık 2011 (UTC)

Doğum tarihleri tam 1 yıl fark etse de aynı şekilde şu iki Hasan Vural profilinden de şüpheleniyorum: [1] [2]h.çağrı mesaj 09:02, 7 Aralık 2011 (UTC)
Merhaba, ayni sorunu ben bircok futbolcuda fark ettim. Ayni sorun mesela Deniz Doğan Mehmet'de de var. Burada su iki farkli profil mevcut:1 ve 2. Yani bazen bilgi bankasina yanlislikla ayni futbolcu icin iki ayri profil eklenebiliyor, bu futbolu iyi bilmeyen kisiler bilgi bankasi üzerine calistigi zaman ortay cikabilen bir durum, adamlar pek arastirmiyor ve kesin iki ayri futbolcudur diye es geciyorlar. Ben listeyi zamanla tekrar kontrol edece zaten ve Hasan Vural madde acmacaktim. O esnada bu listedeki kayidiginida düzeltirim--Xberger 09:55, 7 Aralık 2011 (UTC)

A Milli yapalım mı?[kaynağı değiştir]

Türkiye'de pek çok milli takım olduğu için başlığın "Türkiye A Milli Futbol Takımı..." şeklinde değiştirmeyi öneriyorum. Ancak bu da kabul edilebilirse bir şey demem. Binari mesaj emeklerim 16:28, 29 Mayıs 2013 (UTC)

Millî takım demek zaten A millî takım demektir. Diğerler takımlar için çeşitli ifadeler eklenir.--RapsarEfendim? 17:01, 29 Mayıs 2013 (UTC)

Lefter, Metin Oktay, Turgay Şeren gibi efsanevi oyuncuların fotoğrafları yok, bugünkülerin ya da yakın geçmiştekilerin var. Eskilerin fotoğrafları da eklenmeli. --E4024 (mesaj) 12:48, 10 Mart 2014 (UTC)

En birinci resim[kaynağı değiştir]

Azerbaycan posta markasının koyulması, beni mutlu etti. Kim koyduysa,eyvAllah. [[Özel:Katkılar 15.17, 7 Mayıs 2023 (UTC)