Tartışma:Suriye Kürdistanı bayrağı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kürdistan (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ana madde adıyla uyum diye değiştirilmiş, eğer ana madde ile uyum gerekçesi ile değiştirilebiliyorsa başka bayraklar da var ülke adıyla aynı olmayan. böyle bir kullanım bulunmuyor. [1] viki icadı yapmayalım. bu da mevcut adın kullanımı. [ https://www.google.com.tr/search?rlz=1C1JZAP_trTR741TR741&q="rojava+bayrağı"+-wikipedia&oq="rojava+bayrağı"+-wikipedia&gs_l=psy-ab.12...0.0.0.7339.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1..64.psy-ab..0.0.0.-G-9Qp7xhQw] kibele 20:53, 27 Ağustos 2017 (UTC)

Yine bir Other stuff durumu daha. Başka maddeler, başka örnekler tartışmanın olduğu maddeyi alakadar etmez. De facto statüdeki bir bölge Suriye Kürdistanı olarak yer alırken onun anayasası Rojova olarak bahsediliyor. Elma-armut misali. Yaygınlığın tek ve yegane kıstas olmadığı ve "ana madde adına uyum" gerekçesinin birçok madde taşıma işlemlerinde kullanıldığı biliniyor. Viki icadı sizin öznel yorumunuzdan fazlası değil. --Maurice Flesier message 21:05, 27 Ağustos 2017 (UTC)