İçeriğe atla

Tartışma:Sohum Katliamı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Selimgumba tarafından 2 yıl önce Kaynakların güvenirliliği hakkında başlığına
Vikiproje Ölüm (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ölüm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ölüm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Gürcistan (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Gürcistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Gürcistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kaynakların güvenirliliği hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bu madde Vikipedi amaç ve doğrultularına ters düşen bir şekilde hazırlanmış olup, kaynağın bir dergi makalesi gösterilerek kesin gerçeklikmiş gibi yayınlanmış olduğunu farketmiş bulunmaktayım. Bahsi geçen kaynakların okunması ve anlaşılması yanısıra, bu madde ile alakasız olduğunu gözlemledim.

Vikipedi, evrensel bir bilgi kaynağıdır. Bilginin erişiminin evrensel bir hak olduğunu düşünen gönüllülerin katkıları ile varlığını sürdürmektedir. Asri görevi bilgiyi kolayca en güvenilir şekilde aktarmak olan bir topluluğu istekli veya istemsizce farklı amaçlar için kullanmak insanlik dışı ve aynı zamanda etik olmayan bir tutumdur.

Eklemek isterim ki; Abhaz/Gürcü savaşında, Gürcü ordusu safında savaşan yerleşimci Gürcü milisleri hayatını kaybetmiştir. Bu durum sivil halkin katledildiği izlenimiyle lanse edilmektedir.

daha güzel bir dünya miras bırakmak ümidiyle; Saygılarımla... Selimgumba (mesaj) 23.17, 3 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla