Tartışma:Siroz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: UludagMD tarafından 4 ay önce Ülkemizdeki durum başlığına
Vikiproje 10K (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Tıp (Taslak-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Bu maddeyi gözden geçirebilir miyiz? --Acrokrim 20:59, 30 Mart 2007 (UTC)

Başlıksız =[kaynağı değiştir]

Siroz hastalığına alkolün sebebiyet verdiğine dair bir bilimsel yayın varmı ki bu başlığa alkol siroza sebep olur yazılmış? Bunu araştırmalıyız. İntergestapo 16:41, 2 Eylül 2010 (UTC)

Ülkemizdeki durum[kaynağı değiştir]

Sevgili Vikipedistler,

Makaleyi İngilizce Wiki'den çevirip güncelledim. Ancak makalede Türkiye'ye dair bilgiler eksik. Türkiye'deki siroz durumu, ülkemizdeki istatistikler vb. konularda katkıda bulunabilecek olanların görüş ve bilgilerini eklemelerini rica ediyorum. Katkılarınızı bekliyorum. Teşekkürler. UludagMD (mesaj) 12.44, 27 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla