Tartışma:Robin Williams

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bence Robin Williams'ın bir filminden alınmış bir karesi, ya da bir film afişi bu fotoğrafından çok daha iyiydi. Ayrıca filmlerinin adlarını Türkçe'ye çevirmek için o kadar uğraşmıştım ve tam kaydedecekken.. :( --Levent Abi 20:56, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Bence bu daha güzel hadi bakalım : )) Şaka bir yana bu resim commonsta yüklü olduğu için telif sorunu olmayacak. Ekran görüntüleri öyle değil. Diğer vikipedilerde kullanıyor. Commonsta yüklü başka versiyonlarda var onları da kullanabiliriz örneğin [1] ingilizce ve fransızca maddelerde bunu kullanıyor diye ben bunu yerleştirdim. --Sophia 21:07, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Zaten o yüzden "bence" sözcüğünü belirginleştirmiştim :) Tamam itiraf ediyorum: göğsündeki arapça yazı ve bir ABD askeri gemisinde çekilmiş olması (militarizme karşı olduğum için) nedeniyle tepki duydum, ama duygusal olunmamalı; tarafsızlık ilkeleri gereğince. Neyse, siz deneyimli arkadaşlar daha iyi bilirsiniz. Yine sabırlı olduğum başka bir gecede film isimlerini Türkçeleştiririm. Katkılarınız için çok teşekkürler. --Levent Abi 21:20, 3 Mayıs 2007 (UTC)

Bir film karesi veya film afişi bu maddede kullanılamaz çünkü adil kullanım gereği sadece o ürünü tanıtmak amacıyla kullanılabilirler. Bununla birlikte eğer özgür lisanslı bir resim bulunuyorsa çirkin veya güzele bakılmaksızın o kullanılır.Asıl ve öncelikli amaç özgür bilgidir.teşekkürler, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 21:24, 3 Mayıs 2007 (UTC)

bilgilendirmeler için teşekkürler makyavelli. iyi geceler.