İçeriğe atla

Tartışma:Ranoidea mira

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kepler-45b tarafından 1 yıl önce Değişen taksonimi ve bilgi karmaşası başlığına
Vikiproje Yaşam Ağacı (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yaşam Ağacı maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yaşam Ağacı kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amfibiler ve Sürüngenler (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amfibiler ve Sürüngenler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amfibiler ve Sürüngenler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Değişen taksonimi ve bilgi karmaşası[kaynağı değiştir]

Selamlar, Ranoidea mira'nın ya da eski ismiyle litoria miranın taksnomik değişimi sebebiye tür içi değişikliği gereçekleşmiş oldu bu sebeple eski yazılan bilgilerin doğruluğunda hatalar olabilir. Ancak henüz daha ulaşabildiğim yeterli taksonomi ve habitat, yaşam döngüsü vb konularda bilgi içeren makale yok. bunlar zaman içinde güncellenecektir. teşekürler. ꀗꈼꉣ꒒ꈼꌅ 20.51, 26 Mart 2023 (UTC)Yanıtla