Tartışma:PageRank

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Vikiproje İnternet (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yazılım (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yazılım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yazılım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 



buradaki bilgi yanlıştır. arama yapmak için kullanılan bir sistem değil arama sonuclarının daha saglikli olmasi icin kullanılan bir sistemdir. Bu imzasız yazı 193.140.23.16 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eğer yanlışsa ve doğrusunu biliyorsanız, sayfayı Vikipedi'ye uygun biçimde düzeltebilirsiniz. --renegademsj 10:36, 7 Ekim 2006 (UTC)


Sayfa http://www.selcukhoca.com/page-rank-yukseltme-onerileri/deneme adresinden izinsiz alındığı için silindi.

Bu başlıktan yazılanların geneli farklı internet sitelerinden alındığından üslup olarak çok hatalar içeriyor ve özellikle dış bağlantılar ve dip notlar kısmı gereksiz site linkleri ile dolu oluyor. Daha kısa ve Pagerank kavramını anlatan bir hale çevrilmesinde fayda var. Noldu 11:39, 10 Ağustos 2008 (UTC)

Madde Birleştirme[kaynağı değiştir]

PageRank ve TrustRank Maddelerini Birleştirmek İçin Şablon Ekledim. İki Madde Aynı Konunun Ürünü Olduğunu İçin Aynı Başlık Adı Altında Birleştirilmelidir. Arama Motorlarının Arama Yapmak İçin Kullandığı Yöntemleri Açıklayan Bir Madde Yapalım ve Sonrada O Maddeye Örnek Vermek Amaçlı Bu İki Madde Altında Gösterelim. --KarCet 18:40, 30 Aralık 2011 (UTC) KarCet

Aynı Konu Ürünü[kaynağı değiştir]

Pagerank ve TrustRank Aynı Konuya Aitler. Arama Motorlarının Çalışma Prensibini Anlatan Bir Madde de Alt Başlık Olarak İkisi Birleştirilmelidir. --KarCet 10:25, 31 Aralık 2011 (UTC) KarCet

Aynı konuya ait olabilirler; ancak farklı şirketler tarafından işletilmektedirler. Lütfen birleştirme şablonu eklemeyiniz.--RapsarEfendim? 10:34, 31 Aralık 2011 (UTC)

Tamam Eklemiyorum. Ancak Ben Konuyu Kastettiğim İçin Söyledim. Bilgiye Şirket Olarak Bakmadım. --KarCet 10:38, 31 Aralık 2011 (UTC) KarCet