Tartışma:Oryantal dans

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Pardon, yanlışlıkla önizleme yerine kaydet'e bastım. Hala yazıyorum, hemen silmeyin.--Cfsenel 13:54, 5 Haziran 2008 (UTC)

Göbek dans.[kaynağı değiştir]

Göbek dans maddesini incelemenizi öneririm.Eşanlamlı maddeleri ayrı ayrı açmak konuyu dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor.Saygılar.--Yurekli74 13:57, 5 Haziran 2008 (UTC)

  • Göbek dans diye bir madde bulunmamakta, sayfa dansöz maddesine yönlendirilmiş. Eğer buradakinden farklı bir içerik oluşturulacaksa açılabilir. Ama dansöz maddesi incelenmeli. Teşekkürler. --Yabancımsj 13:59, 5 Haziran 2008 (UTC)
  • Olmazsa dansöz maddesinin adı değişsin.Oryantal dans sanatçısına bayansa dansöz,erkekse dansör ya da köçek denir gibi bir not düşülebilir.--Yurekli74 14:02, 5 Haziran 2008 (UTC)
  • İngilizce Belly dance maddesini incelerken Türkçe'sinin olmamasına şaşırmıştım, içeriği benzer görünen Dansözü Türkçe'si olarak eklemiştim. Ama dansöz tam olarak karşılamıyor, onun için şimdi ayrı madde açtım. Ama bence dansöz maddesi de korunmalı. Onun da farklı bir anlamı var.--Cfsenel 14:21, 5 Haziran 2008 (UTC)