Tartışma:Mustafa Kemal Atatürk'ün ödülleri listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Maddeyi hizmete açanın notu:[kaynağı değiştir]

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir konuydu. Tam olarak bitiremesem de Vikipedistlerin hizmetine sunmak istedim. Bu maddenin çoğu kişisel kütüphanemde bulunan kitaplardan (Şevket Süreyya Aydemir'in Tek Adam adlı eseri gibi) bir kısmı da internet üzerindeki (Anıtkabir'in web sitesi gibi) kaynaklardan derlemedir. İnşallah vakit bulursam yakında kaynakları da düzenler hizmete sunarım.

Bu çalışmanın hazırlanmasında kaynak yetersizliği ve internet üstündeki bazı bilgilerin şüpheli olması gibi durumlar ciddi problemler oluşturdu. Nihayetinde olabildiğince çok kaynaktan faydalanmaya çalıştım ama hala madalyalar tablosunda doldurulabilecek yerler var. Edit etmekte sıkıntı yaşayan arkadaşlar mesaj sayfama not bırakabilirler ya da html tablo özelliklerine bakabilirler.

Bir de resim konusu problemliydi. İnternet'te madalya veya madalyon resmi bulunan tüm kaynaklar ne hikmetse copyright'lı. Ankara'lı Vikisever arkadaşlardan ricam, Anıtkabir'e yolları düşerse bu madalyaların resimlerini çekip maddeye eklemeleri.

İyi çalışmalar... --BullsEye 23:39, 19 Kasım 2006 (UTC)