Tartışma:Monty Hall problemi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

Vikipedi'nin dış bağlantılarla ilgili yönerge sayfası (http://tr.wikipedia.org/wiki/VP:DB) bloglara bağlantı vermek konusunda şöyle diyor:

9.Bloglara, arkadaşlık sitelerine (Yonja, MySpace, Alternatip gibi) veya forumlara bağlantı vermeyiniz. Ancak bu da istisnai durumlar doğurabilir. Örneğin, madde bu sitelerle ilgili veya bağlantılıdır ya da söz konusu site oldukça yüksek standarttadır. Bu durumlarda bu sitelere bağlantı verilebilir.

Dün bu maddeye eklenen link (http://insandogasi.blogspot.com/2009/12/kargalar-keciler-ve-taksiler-psikolojik.html) akademik bir makale niteliğindedir ve Vikipedi'nin "oldukça yüksek standartta" olma kriterini bariz bir şekilde karşılamaktadır. Lütfen bloglara verilen linkleri içeriğine bakmadan silmeyelim.

Bahhasg 15:51, 8 Haziran 2010 (UTC) bahhasg

  • Ben kullanıcının verdiği bağlantıyı inceledim, blog oldukça iyi ve bilgi verici bir içeriğe sahip. bence sayfada kalmasında sorun yok. --Hedda Gabler 11:06, 10 Haziran 2010 (UTC)