Tartışma:Millî takımların FIFA Dünya Kupası performansları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sabri76 tarafından 6 yıl önce Madde ad(lar)ı başlığına
Vikiproje Futbol (SL-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (SL-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Seçkin liste Millî takımların FIFA Dünya Kupası performansları, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
11 Nisan 2015 Seçkin liste adayı Başarılı

Madde ad(lar)ı[kaynağı değiştir]

@Sayginer, @Sakhalinio, @Sabri76, @Teacher0691 ve konuyla ilgili olabilecek diğer kullanıcılar, bu ve benzeri maddelerin adını "Millî takımların FIFA Dünya Kupası'ndaki performansları" yapalım mı? Bu maddeleri ben oluşturdum ve İngilizce Vikipedi'de kullanılan ada sadık kaldım ama şimdi bakınca pek anlamlı olmadığını, yeni adın bu ada göre daha anlaşılabilir olacağını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 07.30, 5 Nisan 2018 (UTC)Yanıtla

  • Madde içerisinde takımların attıkları ve yedikleri gole kadar detay mevcut. Dolayısı ile katılımları madde içeriğini kapsamıyor gibi. Belirttiğin "performansları" tabiri daha uygun bence de.Sait71 18.24, 5 Nisan 2018 (UTC)Yanıtla
Maddeyi inceleyince performansları doğru bencede. Selamlar, SakhalinioBuyrun beniiiim? 20.28, 5 Nisan 2018 (UTC)Yanıtla