Tartışma:Makkabi Tel Aviv (futbol takımı)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İsrail (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsrail maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsrail kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Taraflı etiketi neden yapıştırılmış? Taraflı cümle hangisidir? --Iggy 22:21, 12 Ağustos 2009 (UTC)

  • Maddenin büyük bir kısmında tamamen alakasız bir şekilde kulübün Türk takımlarıyla yaptığı maçlardan söz edilmiş. Bunun kulüp açısından hiçbir önemi yok bu yüzden ilgili kısım çıkarılmalı.--G Ö K H A N 22:43, 12 Ağustos 2009 (UTC)
  • Ayrıca "başarılı" da denilmiş.--G Ö K H A N 22:51, 12 Ağustos 2009 (UTC)
  • "Türk takımlarıyla maçları" altkategorisi yaratılıp orada anlatılamaz mı? Alt kategori açmak Vikipedi millî ansiklopedi(niz) değildir ilkesini ihlal eder mi? Çünkü kanımca yanlış bilgiler aktarılmadığı sürece bu bilgiler maddede yer almalıdır. Saygılar --Iggy 16:21, 13 Ağustos 2009 (UTC)
  • Ayrıca 60 yıllık İsrail futbol ligi tarihinde en çok şampiyon olan takıma (14 kere) başarılı demek bence taraflılık değildir diye düşünüyorum. bkz:Ligat ha'Al#Kulüp Şampiyonlukları, Şahsi fikrimdir. Saygılar --Iggy 16:28, 13 Ağustos 2009 (UTC)

Alt başlıkla Türk takımları ile yaptığı maçlardan bahsetmek tabii ki uygun değil. İngilizce Vikipedi'deki gibi Avrupa'da Maccabi başlığı altında takımın Avrupa'da yaptığı tüm maçları ekleyebilirsiniz böylesi daha şık olur. En başarılı İsrail kulübü olabalir tabii, Asya Şampiyonlar Kupası'nı bile kazanmış. Ama giriş cümlesini mümkün olduğu kadar sade tutmakta fayda var. Cümlenin devamında başarılardan söz edilebilir. Umarım maddeyi güzel bir hale getirebilirsiniz. İyi çalışmalar--G Ö K H A N 22:02, 13 Ağustos 2009 (UTC)