Tartışma:Mahşer-i Cümbüş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tiyatro (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tiyatro maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tiyatro kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sanıyorum bu maddeyi yazan kişi ya da kişiler doğaçlama (Tulûat) konusundan bîhaberler. Doğaçlama (Tulûat) geleneği 2001 yılından çok çok daha öncelerde geleneksel Türk tiyatrosunda vardı. Ayrıntıya girmeye gerek görmüyorum.

  • Doğaçlama (Tulûat) geleneği tabii ki 2001 yılından çok çok önce vardı. Konu ile ilgili pek tabi sizde madde de düzeltme yapabilirdiniz zira Vikipedi, herkesin katkıda bulunabileceği Özgür Ansiklopedi 'dir. Giriş cümlesininde düzeltme yaptım. Lütfen konu ile ilgili sizde katkıda bulununuz. Teşekkürler.--Bora006 mesaj gönder 11:25, 27 Haziran 2008 (UTC)

Benim maddede değiştirme yapmam içeriğin anlamsız olmasına yol açabilir. Zira ben topluluk hakkında bilgi sahibi değilim. Söylemek istediğim şudur: Doğaçlama geleneği Geleneksel Türk Tiyatrosunda yüzyıllardır var. Grubu oluşturan arkadaşlara tabii ki saygım var ancak doğaçlama tiyatrosunu ilk uygulayan gibi bir sıfatı günümüzdeki hiç bir tiyatro topluluğu kaldıramaz ve bu sıfatı kimse hakedemez. Ortaoyunu ve karagöz konularını biraz araştıran herkes bunu bilir.Bu imzasız yazı 88.233.152.232 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için size teşekkür ederim. Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin, katkı sağlamak amacıyla yapılan tüm değişiklikler Vikipedi topluluğu tarafından desteklenir.--Bora006 mesaj gönder 14:15, 30 Haziran 2008 (UTC)

İlk paragrafta küçük bir değişiklik yaptım. Sanıyorum böylesi daha anlamlı ve doğru oldu.