Tartışma:Med TV

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:MED TV sayfasından yönlendirildi)
Son yorum: Nanahuatl tarafından 4 yıl önce Diğer kanallar başlığına
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kürdistan (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ayrı ve bitişik yazılan de'lerin arasındaki ayrımı ne zaman öğrenip, onları doğru kullanacağız? Bu yanlış o kadar çok yapılıyor ki bu ansiklopedide... Muhammedcimci 20:11, 22 Mayıs 2006 (UTC)

ROJ TV Danimarka'dan yayın yapmıyor[kaynağı değiştir]

Bildiğim kadarıyla, yakın zamana değin ROJ TV Danimarka'dan yayın yapıyordu, ama artık İsveç'ten yayın yapıyor. Emin olan biri varsa, değiştirebilir. Muhammedcimci 20:13, 22 Mayıs 2006 (UTC)

Televizyon kanalı olmasının dışında kategorik olarak ilişkilendirilebilecek tek kategori ilişkisi nedeniyle PKK dır. Kürtler kategori çok yanlışdı ve çıktı. Sana bana göresi yok bu işin.--Dağhan Özyılmaz 22:20, 25 Ağustos 2006 (UTC)

Madde adı[kaynağı değiştir]

Med, bir şeyin kısaltması değil gördüğüm kadarıyla. Med İmparatorluğu'na bir atıf olabilir. VP:ADK gereğince "Med TV" olması lazım madde adının, "MED" biçiminde büyük harflerle yazılmamalı.--NanahuatlEfendim? 00.04, 14 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

katılıyorum. --Maurice Flesier message 22.25, 16 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Diğer kanallar[kaynağı değiştir]

Maddede, kanal ile organik bir bağlantısı olmayan, ilerleyen dönemde kurulan bazı Kürt kanallarından da bahsediliyor. Burada bahsedilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Madde, Kürt televizyon kanallarını ya da PKK ile alakalı medya organlarını toplayan bir madde değil. "Değiştirilen adı" olarak Medya TV verilmiş mesela. 4-5 yıl sonra, başka bir ülkede kurulan ayrı bir kanal bu. Teması ve yayın politikası benzer olabilir, bu farklı bir şey.--NanahuatlEfendim? 07.45, 20 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

@Nanahuatl Bu kanal ile Med Nuçe TV ayrı değil mi? Chansey 07.48, 20 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Bilmem :D--NanahuatlEfendim? 08.06, 20 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla