Tartışma:Louis Braille

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Fransa (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fransa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fransa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Sanırım buradan alıntı. Eğer alıntıysa, acaba telif sorunu var mı? Braille'nin doğum gününde onun hakkında bir yazımız olsa çok güzel olur, umarım telif sorunu yoktur. - Kubra 17:10, 4 Ocak 2006 (UTC)
  • Kaynak kısmında belirttiğim gibi metnin tamamı http://www.tsd.org.tr adresinden alıntılanmıştır. Toplum yararına hizmet veren bir kuruluş olduğu için tanıtımını da sağlamış oluyoruz bu şekilde. İngilizce ve Almanca biyografileri okuduğumda ise benzer konulara değinilmiş, büyük ihtimalle farklı bir dilden çevrilmiş türkçeye. Eğer telifle ilgili bir problem varsa farklı bir dilden bir metni çevirebiliriz. - Maver 21:35, 4 Ocak 2006 (UTC)