Tartışma:LeveL/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Başka bir konudaki tartışma bu maddeyi de bağlamaktadır[kaynağı değiştir]

Bu madde ile hemen hemen aynı olan diğer bir madde olan Oyungezer konusunda bir kayda değerlik tartışması sürdürülmektedir. Bu noktada ciddi savlar sunulmuştur. Diğer maddenin kayda değerliği direkt olarak bu maddenin kayda değerliği anlamına gelebilir. Ancak diğer maddenin kayda değer sayılmaması bu maddenin de kayda değer sayılmayacağı anlamına gelmez. Bu yüzden lütfen bu başlığı silmeyiniz.

Tartışma:Oyungezer
Tugbekolek 10:04, 20 Aralık 2009 (UTC)

Rocko Tarafından Yapılan Değişiklik[kaynağı değiştir]

Şefik Bey, daha önce de yaptığınız bu değişiklik uzun süre tartışılmış ve yöneticiler tarafından reddedilmiştir. Başlık silinmeye aday iken, Kayda Değerliğinin ispatı yönünde çalışacağınıza bu başlık hakkında kapanmış bir tartışmayı tekrar açamaya çalışmayınız lütfen. Tartışma:LEVEL (dergi) Tugbekolek 16:24, 20 Aralık 2009 (UTC)

Israrla sildiğiniz cümle hakkında anlaşmazlık vardır, lütfen anlaşmazlık çözülene kadar eski halini koruyalım. Ayrıca kaynak belirtirken lütfen Vikipedi kaynak formatına uyalım ve kaynakları VP:GÜVEN sayfasında belirtilen kurallara göre oluşturalım.

LEVEL ile daha önce hukuksal açıdan karşı karşıya gelmiş bir derginin temsilcisi olarak, LEVEL maddesinde kendi derginizin -dolaylı yoldan- reklamını yapma girişiminden vazgeçmenizi temenni ederim. Rocko

Öncelikle Hukuk tartışmasını bana hatırlatır ya da bu maddeyi dikkatlice bir okursanız sevinirim. İkincisi Level dergisinde 8 sene Yayın Koordinatörlüğü yapmış biri olarak, evet bu maddede yazanlar beni ilgilendirmektedir. Maddenin çalıştığınız kurumla ilgili olması o maddenin sahibi olduğunuz anlamına gelmez. Vikipedi maddeleri üzerinde tüm kullanıcıların, üye dahi olmasalar sahibiyeti aynıdır. Her platformda sataşma ve kavga çıkarmayı anlamsız buluyorum. Daha önce bu konuyu diğer Vikipedistler ile tartıştınız Tartışma:LEVEL (dergi) ve bu tartışmanın unutulmuş olması umuduyla şimdi aynı değişikliği tekrar yapıyorsunuz. Yapmaya çalıştığınız bu dergide sizden önce ve sizden kat be kat uzun süre çalışmış insanların adını, neden ayrıldıklarını sansürleme çabasıdır. Siz bir Vikipedi maddesini reklam olarak görebilirsiniz ancak benim bakış açım farklı. Gereksiz ithamlar yapmayınız ve üzerinde tartışma olan değişikliği tekrarlamaktan kaçınınız. Tugbekolek 20:35, 21 Aralık 2009 (UTC)

Bahsettiğim hukuk tartışması, sekiz sene yayın koordinatörlüğü yaptığınızı söylediğiniz dergiden ayrıldıktan sonra kurduğunuz yeni derginin forumlarında LEVEL hakkında ileri geri konuşulmasına izin vermeniz, bunun devamında tarafınıza ihtar çekilmesidir. İnternet ortamındaki her platformda eskiden çalıştığınız kurum üzerinden kazanç sağlama ve -bizi suçlarken- reklam yapma çabanızı da takdir ediyorum. LEVEL'dan ayrılanların ya da ayrılmak zorunda kalan kişilerin sonraki projelerinden eski/mevcut maddede bahsedilmesi tam anlamıyla bir reklam girişimidir. Rocko

Vikipedi'de kişiler hakkında yorum yapmak yasaktır. Sadece içeriğe yönelik tartışma çizgisinden ayrılmamanızı tavsiye ederim. --Eldarion 11:10, 22 Aralık 2009 (UTC)

Kaynak Temizlemesi[kaynağı değiştir]

Sayfadaki kaynakların bir kısmı temizlendi. 1 ve 2 numaralı kaynaklar gereksizdi. 1997'de yayınlanmaya başlayan bir derginin 10. yıl ve 150. sayı tarihleri basit bir matematik hesaplaması ile yapılabilir zaten. Bunun için kaynak verilmesine gerek yok. 3, 4, 5. kaynakların tümü aynı konudaydı. Bunlardan biri güvenilirliği tartışılır bir site (Medya Tava), diğeri ise forumdu, sadece sektörel yayın olan MediaCat Online tutuldu. 6. Kaynak gereksizdir, derginin künyesini kontrol etmek isteyen bunu dış bağlantıdan derginin sitesine ulaşarak yapabilir. Ayrıca maddede bahsedilen satış miktarı için bir kaynak belirtilmemiş.

Madde içinde dergiden ayrılan ekibin kurduğu yeni oluşuma bağlantı vermenin bir anlamı yok gibi görünüyor. Zaten bilgisayar dergileri kategorisinde dergi sınıflandırılmış. Bu bağlantıyı çıkarıyorum. --Eldarion 11:41, 22 Aralık 2009 (UTC)