Tartışma:Kararlı Güç Harekâtı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Jasonbourne12 tarafından 2 yıl önce Korkunç bir madde başlığına
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bosna-Hersek (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bosna-Hersek maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bosna-Hersek kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Madde aşırı şekilde taraflı yazılmış. Ansiklopedik olmayan içeriğin silinmesi gerekiyor.MEOGLOBALBana mesaj atın 01:06, 12 Ekim 2014 (UTC)

Madde Karaciç veya Mladiç tarafından yazılmış gibi[kaynağı değiştir]

Bu madde bir propanda yazısıdır, kesinlikle ansiklopedi maddesi olamaz. Tarafsızlıktan uzak. Mereyü 07:35, 28 Ağustos 2017 (UTC)

Korkunç bir madde[kaynağı değiştir]

Maddeyi Sırplar dahi böyle yazmaz. Acilen düzeltilmesi gerekiyor. Aşırı taraflı, eksik ve yanlış bilgilerle doldurulmuş. acilen değiştirilmesi veya doğru bilgi girilene kadar kaldırılması gerekiyor.Jasonbourne12 (mesaj) 00.41, 6 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla