Tartışma:Kamu Personel Seçme Sınavı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: 46.1.80.209 tarafından 1 yıl önce İptal olan sınavın tekrarında kopya skandalı başlığına

konu kamu gündeminde önemli bir yere sahip olmaktadır. bu açıdan şu anki içerik malesef yeterli düzeyde bilgi içermekten çok uzaktır. konunun en kısa süre içerisinde yeterli şekilde madde içeriğinin artırılması gerekmektedir.

saygılarımla Bu imzasız yazı 88.233.245.186 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Madde ile ilgili oldukça fazla yenileme yaptım. İçeriği zenginleştirilip, imla hatalarını düzeltmeye çalıştım. Yapılan değişiklik biraz fazla gibi görünebilir fakat eski versiyonun, küçük değişiklikler ile düzeltilmesi pek mümkün görünmüyordu. İçeriğin güncel istatistik bilgileri ve sınav içerikleriyle daha da zenginleştirilmesi gerekmektedir.

Efe Kıvanç 16:13, 3 Eylül 2008 (UTC)

içerik olarak olum olumsuz yönnlerinin verilmesi bilgiklendirmenin seyri açısından daha uygun olursu görüşündeyim bu şekilde tekrar düzenlenirse memnun olurum

sınav türleri[kaynağı değiştir]

sınav türleri ile de ilgili içerik olsa çok iyi olacak. a grubu, b grubu, gibi sınavlar nedir açıklanması gerek--Szoszv 11:54, 15 Aralık 2009 (UTC)

İptal olan sınavın tekrarında kopya skandalı[kaynağı değiştir]

Sınav anından önce öğrencilerde bulunan jelatini açılmış dosyalar ana temadadır. 46.1.80.209 22.40, 11 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla