Tartışma:Kalenderilik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İslam (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu sayfayı okuduğunuzda kalenderilik hakkında ne öğrenebiliyorsunuz? Bir sürü yazı yazıp hiç bir şey anlatmamanın güzel bir örneği. Muhtemelen kanaat notu ile sınav geçme uzmanı bir arkadaşın eseri. İslam, sünnilik, şiilik, onların dalları budakları eee? yani konunun ingilizce sayfası bile daha çok bilgi veriyor... Bu bir ikincisi şiilikle ilgisi olduğuna dair hiçbir yerde tek bir bilgi yok. Hinduluktan, budhizmden etkilenme var, ama şiilikle bağlantısını göremedim. Bu sayfayı tamamen silseniz daha faydalı bir iş yapmış olursunuz.

kalenderilik[kaynağı değiştir]

Ne kadar batıni ,heteredoks inanc varsa hepsini bir araya getirmişsiniz. Acayip bir tablo yapıp onu da İran İslam Cumhuriyeti'ne bağlamışsınız. Yani bu kadar açık propaganda ve çarpıtma Wikipedi'ye yakışmıyor.Tabloda Rifailik, Kadirilik bile var ki Şiilik'le nasıl bağdaştırmışsınız.Pes.¶¶¶¶