Tartışma:Kürtleştirme

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: 2A02:810A:BC0:10A3:7CB7:DE7:9762:ACCD tarafından 9 ay önce etnikce.com başlığına
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kürdistan (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Irak (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Irak maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Irak kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

madde acilmasi faydali fakat kaynaklar ne kadar güvenilir? Mesela middle east online sadece bi gaste, gasteler böyle kritik konularda bi makale alinarak kaynaklik edebilir mi? Ahmed Al-Hurmezi sadece bir yazardir. Makalesinde herhangi bir kaynak vermeden sadece yazmistir. Hatta Turkmenelice konusuyolar diye bi iddiada bulunmus Kürdistandaki Türkmenler icin (They speak Turkmenelian, which contains some Arabic words and for their written language), 2014 tarihli bir gaste haberinde ise Türkmencenin resmi lisan olarak kabulu haber ediliyo (Pek cok 3. dünya ülkesinde olmiyan bu tur kabul medeniyete isarettir) Anton.aldemir (mesaj) 11:53, 19 Temmuz 2015 (UTC)

etnikce.com[kaynağı değiştir]

ne diyelim Allah akil nasip eylesin, etnikce denen irkci ve bir o kadarda amatör bir site kaynak gösterilmiş. bruinessenin dipnotunuda göremedim. bunu yazdiklarini kanıtlayabilecek biri var mi? hoş geldiniz kürt düşmanı paralel tatar evrenine. maddenin hic bir degeri yok, maksat kürtleri yok saymak ve onları bir sekilde tatar olarak göstermek. biz tatar degulüz ve tatarida sevmeyük. 2A02:810A:BC0:10A3:7CB7:DE7:9762:ACCD 12.09, 1 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla