Tartışma:ING (Türkiye)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:ING Bank Türkiye sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

madde adı önce ıng grup olarak değiştirildi. madde uluslararası grup sayfası olmak üzere düzenlenmeye başlandı. bunun türkiye'deki banka olduğu söylenince değişiklikler geri alındı. ancak bir 'yanlış' etiketi eklendi. sebebini öğrenmek mümkün müdür? --kibele 14:08, 8 Temmuz 2012 (UTC)

ING Bank Türkiye de anlatılsa bu bankanın merkezi İstanbul değil Amsterdam'dır. Kuruluş tarihi konusunda bazı sıkıntılar var hangisinin referans alınacağı belirlenmeli. (Bank of Boston mu, OYAK mı, ING mi). Bunun dışında gözüme çarpan net birşey göremedim belki 3. kısımda telif ihlali olabilir.--Reality 18:41, 8 Temmuz 2012 (UTC)
bu konular, bankaların birbirini alıp satmasıyla ilgili gördüğüm kadarıyla. tarihçenin tamamı verilmiş ki oyak bank da buraya yönlendirildiğine göre sakıncası yok. üstelik bunlar 'yanlış' bilgi değil. bu yüzden etiketin kalması da doğru değil. telifli kısmı çıkarttım. --kibele 18:54, 8 Temmuz 2012 (UTC)
Hala bilgi yanlışı var düzeltiyorum onları şimdi kullanıcılar yanlış bilgi edinmesin.--Reality 08:54, 9 Temmuz 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı--Reality 09:00, 9 Temmuz 2012 (UTC)