Tartışma:Howard Phillips Lovecraft

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: ANNuNaKi tarafından 3 yıl önce Kaynak Gerekli başlığına
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ateizm (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ateizm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ateizm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Eşcinselliği kesin değildir, ancak hiçbişeyi kesin olmadığı için kaldırılmalı ya da kaldırılmamalı diyemiyorum. Yinede daha iyi bilen biri izah edebilir belki.TheTurkSoN 21:21, 1 Ekim 2006 (UTC)

Kaynak belirtilmeli şablonu ekledim, çünkü maddede dediğiniz gibi kesin ifadeler var... Burak Onurluileti 21:29, 1 Ekim 2006 (UTC)

TeşekkürlerTheTurkSoN 21:31, 1 Ekim 2006 (UTC)

Siz de kaynaksız kesin bilgiler içeren ve maddenin genel yapısını etkileyen cümlelerin sonuna {{kaynak belirt}} eklemekten çekinmeyiniz ;) Burak Onurluileti 21:41, 1 Ekim 2006 (UTC)

Hergün bişeyler öğreniyorum zaten, bundan sonra her yeri kaynak belirtle donatacağım ;) Kolay gelsin.TheTurkSoN 21:44, 1 Ekim 2006 (UTC)

şimdi yazar arkadaş heralde genç bu bizim love aslında gay değil bisexüeldi

Kaynak Gerekli[kaynağı değiştir]

Eserlerinde bilimkurgu ile korkuyu birleştiren ilk yazardır. Çok iddalı bir cümle olmuş. Verilen kaynaklar içinde, destekleyen bir metin geçmiyor. Kendisinden çok daha uzun zaman önce Bilimkurgu ve korkuyu birleştirmiş yazarlar var. Mary Shelley (1797–1851) Frankenstein, vikipedide bilimkurgu ve korku olarak mevcut. Acaba tuhaf kurgu ve korkuyu birleştiren ilk yazar olabilir mi? Zira, Howard Phillips Lovecraft, tuhaf kurgunun (weird fiction) ilk örneklerinden. Sayfanın İngilizcesinde de belirtildiği gibi. --aNNuNaKiileti 22.54, 24 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla