Tartışma:Hortum (meteoroloji)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Fizik (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fizik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fizik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

asıl hortum bambaşka bir şey... bu madde için Hortum (meteoroloji) desek nasıl olur ? --katpatuka 06:31, 14 Ağustos 2006 (UTC)

Haklisiniz. Degistirdim. Selamlar --Erdall 22:38, 14 Ağustos 2006 (UTC)
Cevirdigim almanca makalede, "Tarihi Hortum Felaketleri" basligi altinda, Amerika, Almanya ve Avusturyada meydana gelen Hortumlar siralanmis. Ben bunlarin yerine Türkiye, Avrupa ve Amerika bölümleri yapmak istiyorum. Türkiyede meydana gelen Hortumlar hakkinda internetden ancak bu kadar topluyabildim, eger Türkiyeden bildiginiz gercekten büyük Hortum-Felaketleri varsa lütfen ekleyin:

Almanca'nın kesmini tercüme devam edinecek mi? --katpatuka 18:45, 17 Eylül 2006 (UTC)

Bazi bilimsel terimler icin uygun bir türkce karsilik bulamadigim icin biraz zorlanmaktayim: horizontale Windscherung, Konvergenzlinie, vertikaler Achse, feuchtkonvektiven... ??? Ama yakinda tekrar basina oturup bitirmeye calisacam. --Erdall 02:27, 22 Eylül 2006 (UTC)
kategori:Meteoroloji ile ilgilenen kullanıcılar yok mu? Alaalla!
;-) --katpatuka 07:32, 22 Eylül 2006 (UTC)

Ben ilgileniyorum sorun nedir ? --Karduelis 07:39, 22 Eylül 2006 (UTC)

sözcüğün türü[kaynağı değiştir]

sözcüğün türü isim ve fiildir.