Tartışma:Harry Potter and the Half-Blood Prince (video oyunu)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Müzik (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Maddenin İngilizce kalan kısımlarını tercüme ettim ve çeviri tamamlandı.Şablonları da kaldırdım.İyi vikiler...--Rockermert hsm 12:08, 13 Temmuz 2009 (UTC)
Çok teşekkür ederim ancak Harry Potter serisiyle pek içli dışlı olmadığımdan özellikle maddenin Oynanış kısmında hatalı çeviriler olabilir, onları düzeltebilir misiniz? Durkiniletişim 18:16, 29 Temmuz 2009 (UTC)
  • Tabii ki, oynanış bölümünü de gözden geçiririm. Bir Vikiproje:Harry Potter üyesi olarak görevlerimiz zaten böyle şeyler.--Rockermert hsm 18:52, 29 Temmuz 2009 (UTC)
  • Oynanış bölümünd ufak tefek düzenlemeler yaptım.Ama siz zaten maddenin büyük çoğunluğunu halletmişsiniz.İlginiz için teşekkürler.. İyi vikiler --Rockermert hsm 19:31, 29 Temmuz 2009 (UTC)