Tartışma:Hacker manifestosu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bugün bir diğeri daha yakalandı. Boydan boya gazetelerdeydi Bilgisayar suçu skandalında bir delikanlı tutuklandı. Banka hasarından sonra bir hacker tutuklandı... Lanet olası çocuklar. Hepsi birbirinin aynı. Ama siz üç-parçalı psikolojinizle ve 1950'lerden kalma teknobeyninizle hiç bir hacker'ın gözlerinin arkasından baktınız mı? Onu bu kadar sert yapan, onu buna zorlayan, onu böylesine bir kalıba döken neydi diye hiç merak ettinniz mi?

ile başlayarak devam eden metin hacker manifestosunun kendisidir alakasız diyerek çıkartma yapmayınız --canosayanmesaj 18:05, 14 Ağustos 2007 (UTC)

  • çıkartılan metin vikikaynak'ta yeralabilir, alakasız denmesinin nedeni de sanırım budur. metni eski haline çeviriyorum. --kibelemesaj 18:08, 14 Ağustos 2007 (UTC)

bu sayfa şu anki haliyle oldukça taraflı bir yazı. Kibele'nin dikkatine. 78.179.8.189 22:15, 13 Temmuz 2011 (UTC)