Tartışma:Bağımsız Hırvatistan Devleti

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Hırvatistan Bağımsız Devleti sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Siyaset (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bosna-Hersek (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bosna-Hersek maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bosna-Hersek kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Hırvatistan (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hırvatistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hırvatistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sırbistan (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sırbistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sırbistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

müslüman olmayan kullanıcıların alakasız başlıklarda müslümanları karalayan yazılardan kaçınması gerekir.(94.54.88.188 20:21, 16 Ocak 2011 (UTC))

madde ismi, sanki direk hırvatça isimden çeviri gibi olmuş. "Bağımsız Hırvatistan Devleti" türkçe açısından daha doğru olmaz mı? --Ollios 20:43, 16 Ocak 2011 (UTC)

  • United(1) States(2) of America(3)→Amerika(3) Birleşik(1) Devletleri(2)
  • Nezavisna(1) Država(2) Hrvatska(3)→Hırvatistan(3) Bağımsız(1) Devleti(2)--عثمان روس 02:40, 18 Ocak 2011 (UTC)

maddenin ismi Hırvatistan Bağımsız Devleti içeriğin %80'i Türkçe bilen rus kullanıcı tarafından eklenmiş Müslümanları kana susamış canavarlar olarak gösteren alaksız yazılar, ilginç tabi...Kesbay 21:59, 15 Şubat 2011 (UTC)

kin ve nefret içeren bir madde[kaynağı değiştir]

--Menoktake (mesaj) 07:40, 8 Ekim 2012 (UTC)Açık bir şekilde Müslümanlar hedef alınmış, hatta yapılan katliamlardan fazlasıyla sorumlu tutlmuşlar, bu madde ile Sırpların Bosna da uyguladıkları vahşi katliamlar haklı gibi gösterilmekte.

Harîta renkleri[kaynağı değiştir]

Nüfûz harîtası renklerle altyazıdaki renkler birbirini tutmuyor. Harîtadaki renk tonlarını kolayca bulamayacağım için düzeltemedim. Bi' el atlanız mümkün mü? MFEcelfe 19.18, 25 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]