Tartışma:Hümik asit

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kimya (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kimya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kimya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

abi burda fosfor la ilgili hiçbişey yokBu imzasız yazı 85.96.102.94 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Fosfor ile ilgili birşeyler öğrenmek istiyorsan "fosfor" maddesine bakman lazım. Ayrıca, makalenin ortasında ve sonlarına doğru hümik asit ile fosfor ilişkisinden bahsedilmiş.Bu imzasız yazı 85.105.186.108 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hümik asidin insan sağlığına olan yararları için verilen referans 6, http://humikasit.blogspot.com, Mümin Dizman adlı şahsın kişisel blogu oluyor. Mümin Dizman, blog sitesinde verdiği bilgiye göre hümik asit ve polifenol üreten Kozlab şirketi ile ilişkilidir [1]. Bu maddeyi açan kullanıcı:Md1677'nın Mümin Dizman olması muhtemel olduğu için burada verilen bilgilerin de taraflı olma olasılığı göz önüne alınmalıdır. --İnfoCan 15:42, 28 Ekim 2008 (UTC)

Referans olan verilen adreste hümik asit ile ilgili daha detaylı bilgi ve uygulamaları ile ilgili geniş bilgi bulunmaktadır. Taraflı olduğunu düşünmüyorum.--T.demirci 19:53, 24 Ocak 2010 (UTC)