Tartışma:Grey's Anatomy

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Arama motorunda "Grey's Anatomy" diye aratınca bile karşısına en büyük soilerlardan biri çıkıyor insanın! Bu nasıl bir viki yazma biçimidir anlayamadım açıkçası?! Vikipedi sayfasını açınca ise sayfanın tamamı spoiler zaten! 78.177.101.145 14:17, 8 Ocak 2017 (UTC)

Her yeri spoiler dolu![kaynağı değiştir]

Google'dan arama yapınca bile insan spoiler alıyor!.. Düzeltilmesi gerekmekte! ஆTeomany௵ (mesaj) 17:53, 9 Ocak 2017 (UTC)

Moderatöre Not![kaynağı değiştir]

Grey's Anatomy sayfasına yaptığım değişikliği kaydettikten sonra sayfada garip bir şekilde üç tane küfürlü başlık açıldığını gördüm. Bu değişimin benimle alakası olmadığını ve olamayacağını bildirmek isterim. Bu üç küfürlü başlığı silmeye çalıştığım halde silinmediler. Lütfen gereğini yapın ஆTeomany௵ (mesaj) 18:08, 9 Ocak 2017 (UTC)