Tartışma:Git (yazılım)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yazılım (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yazılım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yazılım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu başlığa bir saatten fazla emek verip eklediğim kısımlar Mert Taşkın isimli kullanıcı tarafından telif hakları ihlali gerekçesiyle geri alındı. Vikipedi'de yeniyim. İngilizce git başlığında aynı bilgiler varken bundan öte kendisi "açık kaynak" olan bir teknoloji hakkında yazılanlar nasıl "telif hakkı ihlali" gerekçesiyle silinebiliyor? Bu konuda biri beni aydınlatabilir mi? Edigu (mesaj) 19:26, 3 Eylül 2013 (UTC)

  • buradaki değişikliğinizi telif ten dolayı kaldırmıştım hatırlarsanız. Sizden çok özür dilerim, tamamen dalgınlığıma gelmiş ve dikkatsizliğimden kaynaklanan bir hata olmuş kusuruma bakmayın. Paylaşımlarınızın devamını bekleriz... Mert Taşkın iletie-posta 06:26, 4 Eylül 2013 (UTC)