Tartışma:Game Maker

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Bu sayfanın Vikipedi standartlarına ulaşabilmesi için düzenlenmesi gerekmektedir. Bu madde Ocak 2007 tarihinden beri etiketli olarak durmaktadır."

Standartlara ulaşabilmesi için neyin değişmesi gerekmektedir?

Bu programla gerçek zamanlı strateji türünden bir adet oyun yapılmıştır ki onu yapan ekipte bu işin çok zor olduğunu belirtmiştir. 6.x ve öncesi için en büyük eleştiri budur.

Performans düşüklüğü 7. versiyo ile tamamıyla giderildi. Game maker ayrıca bir başka özelliği de Game Maker ile bebek oyunları kadar basit ve Age Of Empires, GTA, Fifa kadar profesyonel ve karmaşık projeler yapılabilmektedir. Şayet daha bir haftaya kadar arkadaşlar ile bir Star Wars oyunu yaptık 3D ve Jedi Outcast kadar iyi oldu fakat hiçbir yavaşlama yok. Tek kötülğk şudur, asla sistem ayarları Game Maker'a uymuyor!
→Scientia← 17:30, 2 Ağustos 2009 (UTC)

Üslup ve Düzen[kaynağı değiştir]

Üslubunu ve düzenin bir kısmını değiştirdim. Şablonların kaldırması için daha elden geçirilmesi gerekli mi?--Barbarianclone 18:52, 12 Ocak 2010 (UTC)