Tartışma:Güneş SK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde içinde İstanbul Futbol Ligi'ni Beşiktaş ve Fenerbahçe ile aynı puanda bitiren takım, normal averajla 3. olacakken farklı bir uygulama sonucu atılan golün yenilen gole bölünerek averaj hesaplanmasıyla diğer takımların önüne geçmiş ve şampiyonluğu elde etmiştir. denilmiş kaynaktaki bilgiye dayanarak. Böyle bir şey yoktur. Bu averaj kuralı o ve sonraki zamanlar için geçerliydi. Mesela First Division'un 1949-50 ve 1952-53 sezonlarında şampiyonluk, kaynakta "akıllara ziyan" olarak nitelendirilen averaj hesabıyla belirlenmiştir. İfade yanlıştır ve düzeltilmelidir.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:46, 5 Ekim 2011 (UTC)

Açıkçası bilgim yoktu bu konuda. Hatta ilk önce o cümleyi yazmamıştım hiç. Kaynağı bulduktan sonra bu ifadeyi de eklemiştim. ama madem normal uygulama böyleymiş -ki burada yazdığına göre 1976'ya kadar İngiltere'de uygulama bu şekilde-, değişsin o zaman ifade.–hcagri mesaj 08:01, 5 Ekim 2011 (UTC)
Dediğim gibi siz de kaynağa göre hareket etmişsiniz. Maalesef bu tip "kasıtlı" yanlışlar yapılabiliyor kimi zaman. Cümlede ufak bir düzenleme yapıyorum müsaadenizle.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 10:31, 5 Ekim 2011 (UTC)
Tamam o zaman. Değiştirmeniz iyi oldu. Bilgi için de teşekkürler bu arada. Averajın böyle uygulandığını ilk defa duymuş oldum.–hcagri mesaj 12:23, 5 Ekim 2011 (UTC)

Bu forma için kaynak var mı acaba? Renkleri sarı-kırmızı olan bir takım neden bu renkleri kullansın? Çizgili forma gördüm diye hatırlıyorum. Ek olarak bu forma hangi döneme ait?--RapsarEfendim? 16:42, 15 Haziran 2012 (UTC)

Ben zamanında maddeyi açarken İngilizce bilgi kutusundaki formayı aktarmıştım. Ama dediğin gibi bu rengi kullanıyor olmaları pek mantıklı görünmüyor.–h.çağrımsj 07:23, 18 Haziran 2012 (UTC)