Tartışma:Friedrich Nietzsche/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Çalışmayan sayfaları sildim. Nicelizm.net de açılmıyor ama bağlantısını silmekle birlikte kaynakçada bıraktım. --Egemen Eroğlu 23:01, 26 Temmuz 2006 (UTC)

alttaki nietzche nin sözleyiyle alakalı link çalışmıyor.

  • Kanımca yetersiz bir makale ve referanslarla genişletilmesi/yeniden yazılması gerekiyor. Bu bengidönüş tanımı nereden alınmış? Bunun böyle olduğunu nereden biliyoruz? Çok afaki, çok muğlak..

195.159.199.104 02:58, 18 Aralık 2006 (UTC) nietzscheyi bir müslüman yapmadığınız kalmıştı onuda başardınız helal olsun Ekool

Madde çok yetersiz. "Hayatı" bölümü özellikle. Ansiklopedi standartlarından çok uzak. Taslağa çevirdim. Yinesabaholdu 05:21, 31 Aralık 2006 (UTC)

Başlığı kendi yaptığım çalışmalarla genişletmeye çalıştım. Fakat ansiklopedik bir tarzda değil hala. Hala eksiklikleri çok.

Sayın Kibele'nin uyarısıyla tekrardan düzenledim. Hayatı konusuna eklemeler yaptım, düşünceleri konusunda da özet bilgiler verdim. Elimden geldiğince geliştirmeyi düşünüyorum. İlgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.


Ne bu böyle Allah aşkına! O kadar emek verip yazıyorum, düzenliyorum. Kuralları da döne döne okudum oysa... Bir bakıyorum silinmiş. Madde tekrar eski haline getirilmiş. Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz? Hadi ilkinde haklıydınız, telif hakkı felan dediniz. Ya şimdi? Kendi yaptığım çalışmalar için telif hakkından bahsetmek çok saçma değil mi? ... ki ben onlardan alıntı bile yapmadan kendim klavyeyle iki saat yazmıştım... Çok ayıp ama! Ne haliniz varsa görün

Güzel bi çalışma olmuş. Yetersiz olduğu yerlerde var fakat genel anlamda beğendim. Teşekkürler katkısı olan herkese. 23:17, 10 Ağustos 2007 (UTC)Siyah876