Tartışma:Fotovoltaik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Çevre (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çevre maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çevre kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Fizik (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fizik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fizik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Arkadaşlar, fotovoltaik İngilizce'den direkt çeviri olduğu için Güneş Paneli başlığının daha uygun olduğunu düşündüm. Fakat şunu da belirtmeliyim, bu konuda yazılan Türkçe kaynaklara baktığımda fotovoltaik yazsını da gördüm.

Şu an Makina Mühendisleri Odası'nın Güneş Enerjisi Sistemleri Sempozyumu ve Sergisi adlı bildiriler kitabı var. Güneş Pili terimi çok fazla kullanılmış.

Son olarak, teklifim Güneş Panelleri ve Fotovoltaik başlıklarının Güneş Pilleri başlığına geçirilmesidir. Saygılarımla.--Gunerb 23:57, 4 Temmuz 2008 (UTC)

  • Sayfayı yazan kullanıcı bir tablodan bahsetmiş ama sayfada herhangi bir tablo yok. EmreOsm95 (mesaj) 07:41, 19 Aralık 2014 (UTC)

Fotovoltaik üzerine yazılan şeyler doğrudan çeviri ve çok doğru olmadığı için yeniden editledim. --CSiGeSnPb (mesaj) 22.02, 28 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]