Tartışma:Fineas ve Förb

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Çizgi film (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çizgi film maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çizgi film kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Disney (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Disney maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Disney kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

siz yanlış biliyorsunuz asıl gerçek bu

phineas ve ferb 2007'den beri Disney Channel'ın en iyi çocuk programıdır. Ama hiç düşündünüz mü bu hikaye nereden geldi? Phineas'ın ailesi boşanmış. ve sadece 2 çocukları varmış; Phineas ve Candace. Bir yıl sonra annesi tekrar evlenmiş ve Ferb beyninde bir enfeksiyon ile doğmuş. programda konuşmamasının nedeni de bu... Ama bu ailenin başına gelen en kötü şey değildi. Phineas çok hiperaktifti ve candace ise şizofrendi ve durmadan ilizyonlar görüyordu. kardeşlerinin birşeyler inşa ettiğini gördüğü gibi, ve hepsi hayal olduğu için annesinin onun gördüklerini görme şansı yoktu. bunun için programda annesi bunları görmüyordu. Bunun hakkındada kimse ile konuşamıyordu bu yüzden gördüğü her şeyi günlüğüne yazdı. Birgün candace'ın annesi endişelendi ve onu bir terapiste götürdü. Bu Dr. Doofenschmidt idi. Dr. Doofenschmidt Candace'a iyi hissetmesi için ilaç verdi. Ne yazıkki Candace bu ilacın bağımlısı oldu ve daha fazla almaya başladı, gerektiğinden fazla. Ve ellerinde günlüğü ile yatağında ölü bulundu. cenazeden sonra Candace'ın annesi günlüğünü okudu ve onun anısına bir program oluşturmak içinWalt Disney Pictures'a sordu. --78.177.18.94 13:04, 27 Nisan 2013 (UTC)

Biliyorum. Bende biliyorum. O konuyla ilgili madde oluşturdum Bkz. Candace Flynn Çokta uğraştım. İnşallah kabul ederler :) Big Article (mesaj) 09:10, 5 Temmuz 2013 (UTC)

Hikaye yanlışlığı[kaynağı değiştir]

Diziyle ilgili olan İngilizce Vikipedi sayfasında bu "Filmin Hikayesi" bölümüyle ilgili bişey yazmamakta, yaptığım araştırmalara göre de Disney'den vb. güvenilir kaynaklardan bu Candace'ın hastalığıyla ilgili hiçbir şey yazmamakta maalesef. Sadece dedikodudan ibaret olan bir şeyin Vikipedi gibi bir ansiklopedik sitede durmaması gerek, hele kaynaksız bir şekilde. Acilen düzeltilmesi gerek.

--212.253.182.187 19:13, 18 Şubat 2014 (UTC)

hikaye doğrudur[kaynağı değiştir]

hayır böylesi doğru Bu imzasız yazı 188.3.85.21 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.