Tartışma:Emin Onat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Çok değerli bir zat olması nedeniyle Vikipedi'de mutlaka bulunması gerektiğine inanıyorum. Bu sebeple ve daha önce silinmiş olmasını göz önüne alarak, cesaretle ve kendi cümlelerimle, telif haklarını ihlal etmeden yazmaya gayret edeceğim. Umarım başarırım. Ben beceremezsem, bir başkasının mutlaka usulüne uygun olarak becermesi gerektiğine inanıyorum. Katkı ve yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı 14:26, 24 Aralık 2007 (UTC)