Tartışma:Elektronik mürekkep

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Elektronik Mürekkep sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Bilişim (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Dikkat! Lütfen bir sonuç alınana kadar bu sayfayı silmeyiniz ya da silinmek üzere işaretlemeyiniz. Teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   22:05, 19 Ocak 2010 (UTC)

Telif hakkı ihlali yok[kaynağı değiştir]

İyi çalışmalar, geçen akşam eklediğim bu çeviride bir telif hakkı ihlali yoktur. İngilizce Viki'den alınan ilgili sayfa Türkçe'ye Durmuş Görmez tarafından çevrilmiştir. Kendisi bunu sitesinde yayınlamıştır. Ben de çeviriyi beğenip kendisine de haber vermek suretiyle buraya koydum. Durmuş Bey'in çevirinin burada kullanılmasına izni vardır. Dileyen sitedeki okuyucu yorumlarımızdan bakabilir: http://ensetirasi.wordpress.com/2009/11/24/e-murekkep-ve-e-kitap-okuyucu/

Ben yine de alıntılayayım:

-hey Diyor ki: Ocak 18, 2010, 5:08 pm, "Ellerinize sağlık. İzniniz olmadan E-Ink’le ilgili çevirinizi wikipedia’ya koydum (http://tr.wikipedia.org/wiki/Elektronik_M%C3%BCrekkep) ama lütfen beni mazur görün. Sizin katkınızdan herkes yararlansın istedim. İyi çalışmalar."

- Durmuş Görmez Diyor ki: Ocak 18, 2010, 11:06 pm, "Rica ederim, sevindim fakat wiki kaldırmış galiba. Teşekkürler"

Enson kendisine Ocak 19, 2010, 9:57 pm tarihinde şöyle bir not bıraktım: "Evet silinmiş, yeniden deneyeceğim, çünkü silme sebebini telif hakkı olarak yazmışlar. Oysa birincisi kaynak metin zaten İngilizce Vikipedi, ikincisi siz de çeviren kişi olarak bu yazının kullanılmasına razısınız. Bu konuştuklarımızı Viki’nin tartışma sayfasına da aktararak yine deneyeceğim şansımı, iyi günler, sağlıcakla kalın."

Umarım bu sefer silinmez ve Viki biraz daha zenginleşir, herkese tekrar iyi çalışmalar.Bu imzasız yazı 88.239.23.173 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.