Tartışma:Davy Jones

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sinema (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kurgusal karakterler (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kurgusal karakterler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kurgusal karakterler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İngiltere doğumlu Davy Jones, The Beatles’ a rakip olarak Amerika’da 1966′da kurulan ve ‘Daydream Believer’, ‘I’m a Believer’ gibi şarkılarıyla ünlenen The Monkees gurbunun solistidir. Jones, The Monkees dizisinde çocuk oyuncu olarak kariyerine başlamıştır ve TV Şovu, pop rock müzik topluluğu The Monkees’in kurulmasına önayak olmuştur. 60’lı yıllarda “The Beatles’a Amerikan yanıtı” olarak önce bu televizyon şovu için bir araya getirilen The Monkees, daha sonra akılda kalıcı hitler çıkarma konusundaki yetenekleriyle klasikler arasına girmiştir.

Davy Jones 2012 nin Mart ayında Florida’daki evinde uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetmiştir.

Karayip Korsanlarındaki bir karakterin yerine, The Monkees üyesi Davy Jones' un bilgi olarak girilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.